Konvertering til short-shift gear på Golf II

Slettet bruger
Konvertering til short-shift gear på Golf II

Post by Slettet bruger » 1. Jan 1970, 02:00

Hvis du kunne tænke dig at få lavet short-shift på din golf II, så er dette lige en guide for dig. Konverteringen er for sin vis temmelig simpel, det kræver dog at du kan svejse, eller kender en der kan !

Det eneste der egentligt skal laves er at, der skal forkortes en stang der forbinder gearkasse og gearskiftestængerne. Det er den stang du kan se på billede nr 1.

Mængden af det stykke der skal afkortes afhænger af, hvor "short" du vil ha dit skifte, det der skal skæres væk er den lige del, som du bedre kan se på billede nr 2 og 3.

Den blå pil på billede nr 3 peger på den møtrik der skal løsnes for at få stangen af. Den gule streg viser det stykke man korter af !

Vi anbefaler at man fx starter med at tage 2cm af, og så samle og prøve.. og på den måde finde ud af om man synes det er nok ! Man kan fjerne så meget at der kun er 1 til 1½cm tilbage af det lige stykke, hvis du fjerner mere ved jeg ikke hvad der sker, men hvis du prøver så skriv endeligt om resultatet !
Hele "operationen" tager ikke meget mere end 15 minutter, så det er et simpelt men effektivt indgreb.

Man kan yderligere gøre gearskiftet endnu lettere ved at svejse ca 1 kg vægt på den stang der går fra det beslag man forkorter. På billede nr 4 er der svejst 3 stk gevindstænger på for at give den rigtige vægt.

Post Reply