Udskiftning af sæder i Golf II

Slettet bruger
Udskiftning af sæder i Golf II

Post by Slettet bruger » 1. Jan 1970, 02:00

I denne Guide, bliver du guidet igennem at skifte sæderne i din Golf II.

Til at starte med tager vi forsæderne ud, dette gøres ved at løsne 2 måske 3 skruer, alt efter årgangen på din golf II !

Først løsner vi de to bag ved, den på billede nr 1 har ALLE golf II'erne.

Den anden skrue herunder som er vist på billede nr 2, er det ikke alle modeller der har. Nogen har bare en plastskinne uden skrue i !Når den er skruet ud, kan plastskinnen hives bagud og op.

Så mangler vi kun en skrue, for at få forsædet af, det er den der sidder lige under sædet foran, og ser ud som på billede nr 3. Møtrikken skal skrues af, og bolten skal tages ud ! Lig også mærke til den blå pil, der viser hvordan tilbage-kørsels håndtaget skal sættes ind i den tilhørende rende når sædet skal på igen.
Nu kan du hive ud i tilbage-kørsels håndtaget og køre sædet helt bagud, op og ud.

Nu mangler vi kun bagsædet, dette er kun to skruer og så er det ude.. Lige foran på bagsædet i hver side, er der 2 mindre plast dækkeplader, disse kan lige svuppes af med en skruetrækker, inden under sidder der en skrue som vist på billede nr 4.
Når de 2 skruer er skruet ud, løfter du bare i de 2 stropper du normalt løfter i når du vil ligge sædet ned, så er bagsædet lige til at hive ud.

God fornøjelse !


Post Reply