Udskiftning af lys i instrumenteringen på Golf II

Slettet bruger
Udskiftning af lys i instrumenteringen på Golf II

Post by Slettet bruger » 1. Jan 1970, 02:00

I denne guide vil vi vise hvordan du skifter pærene i instrumenteringen på din golf II, med billeder og beskrivelser.

For at få instrumenteringen ud, skal der skilles lidt af instrumentbordet ad. Først skal du aftage alle kontakter i instrumentbordet, altså lys, advarselsblink osv.. radioen skal ligeledes ud, luftregulator håndtagene skal også af. De kan hives af, du holder bare fast i den du vil ha af og hiver lige ud.. Derefter skal varmeskala'en af. Den tages af lige som kontakterne ved at vrikke den ud.. du skal selvfølgeligt tage stikkene af kontakterne.

Herefter skulle dit instrument bord gerne se ud som på billede nr 1. Jeg har afmonteret rattet så i bedre kan se det hele, dette er IKKE nødvendigt ved pæreskift.

Når pladen er skruet af, er vi klar til at afmontere selve instrumenteringen. Den sidder monteret med to skruer. På billede nr 2 er skruerne markeret med røde prikker. Disse skal skrues ud, og nu kan du vippe instrumentet frem af, og så kommer det til at se ud som på billede nr 3.

På billedet ser du instrumentbordet oppefra, de to hvide tapper er pærerne, som lige skal drejes 90grader så er de lige til at hive ud, og nogle nye kan plugges ind.
Har du derimod en model med board computer, og det er den nederste pære der er gået, så skal man ha hele instrumentet ud !!
Dette gøres ved at afmontere de to stik i bunden af instrumentet, man hiver bare den nederste del af.
Derefter skal man ha hånden ind bag instrumentet og ha speedometer kablet af, du føler dig frem til kablet, dette sidder fastgjort på instrumentet med et hvidt stik, man lige trykker i siderne på, og så kan man hive kablet af. Der er ydermere en vakuum slange man bare hiver af ! når dette er gjort kan instrumentet lige tages ud, stille og roligt.

God fornøjelse !

Post Reply